KLANEC, PRI KOMENDI - Prodaja, Hiša Dvojček

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 167 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

zgrajeno leta: 1980

Nadstropje K+P+M

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Kamnik

Naselje: Klanec

EI: EI v izdelavi


Cena: 209.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
167 m², dvojček, zgrajen l. 1980, 1.578 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 209.000,00 EUR

Dodaten opis

Na mirni lokaciji, v urejeni soseski enodružinskih hiš, se v bližini Komende nahaja stanovanjska hiša, dvojček, z večjim zemljiščem.

Lokacija v naselju Klanec pri Komendi nas prepriča s čudovito okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v naravi, nudi veliko miru in odlične povezave. Velika prednost je poleg možnosti za rekreacijo in bivanja v naravi tudi hiter dostop do vse potrebne infrastrukture, šole, vrtca, trgovine... Res je odlično izhodišče za ljubitelje narave. Omogoča nam bivanje in oddih, večjo kvaliteto življenja in omogoča umik od vsakodnevnega vrveža. Je odlična kombinacija za vse, ki cenijo prednosti naravnega okolja, a istočasno bivanje v urbanem delu naselja.

Hiša je del dvojčka, v skupni izmeri 167 m², s popolnoma samostojnim dostopom in večjim zemljiščem v izmeri 1.578 m². Zgrajena je bila leta 1980 in potrebuje nekaj obnove. V celoti je podkletena. Kletni prostori so namenjeni shrambi in kurilnici.Tu je tudi savna.

V pritličju je poleg vetrolova, stopnišča s hodnikom še kuhinja, jedilnica,dnevno bivalni del z izhodom na teraso, manjšo lončeno pečjo ter kopalnico. 

V nadstropju sta dve veliki sobi, kopalnica in manjši kabinet. Obe sobi sta povezani z velčjim skupnim balkonom. 

Prostori so svetli, prostorni,funkcionalno zasnovani. Gradnja je klasična. Ogrevanje je urejeno na kurilno olje. Ob hiši je res veliko zemljišče, ki dopušča veliko možnosti.

Hiša resnično omogoča veliko možnosti za prijeten dom in dopušča možnosti posodobitve.

Lastnik prodajo hiše pogojuje s plačilom kupnine v dogovorjenem roku in plačila davka na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Hiša je res vredna ogleda.

Vljudno vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje