LJ. CENTER, HRADECKEGA ULICA - Prodaja, Stanovanje 1,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 45 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 1,5-sobno

adaptirano leta: 2000

Nadstropje M/M

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Center

Naselje: LJ-Center

EI: EI v izdelavi


Cena: 75.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
45 m2, 1,5-sobno, adaptirano l. 2000, M/M, Ugodno in brez stroškov posredovanja. Prodamo razgibano mansardno stanovanj s spalno galerijo, samostojnim vhodom in možnostjo parkiranja na skupnem dvorišču. Obsega stopnišče s hodnikom, osrednji bivalni prostor s kuhinjo, prostorno kopalnico, sobo z garderobno nišo in kletno shrambo skupne površine ca 45 m2. Tloris galerije meri dodatnih 28 m2. Stanovanje se nahaja v pet stanovanjski hiši pod Golovcem, tik nasproti športnega parka Kodeljevo. Blizu sta dve večji trgovini in avtobusna postaja, prodamo. Cena: 75.000,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje nudi izjemen potencial za vse ljubitelje manj konvencionalnih bivalnih prostorov. Primerno je za mlajše pare, ki si ustvarjajo svoj prvi dom in želijo vanj vnesti osebno noto. Kljub bližini ceste je notranjost zelo mirna in nudi veliko zasebnosti.

Lokacija zagotavlja tako bližino športno rekreativnih površin (Kodeljevo, Golovec) kot mestnega središča, do tržnice je zgolj 15 min hoje.

Prostori se trenutno ogrevajo na elektriko. Možna je ureditev plinskega centralnega ogrevanja, plinski priključek je že v hiši. Vsaka stanovanjska enota ima svoj števec porabe eletrike, vsi ostali stroški so zelo nizki.

Nakup te nepremičnine je tudi odlična priložnost za investicijo, saj stanovanje že ima najemnika.

Vpis etažne lastnine je v zaključnem postopku (sklep je bil že izdan) in se pričakuje konec poletja.

ZA KUPCA NAŠE AGENCIJE JE STORITEV POSREDOVANJA BREZPLAČNA. Vključuje vse potrebne postopke za prenos lastninske pravice.

Prijazno vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 041/519-029
Email: info@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje