LJ. CENTER - Oddaja, Stanovanje 1-sobno

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 34.1 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 1-sobno

zgrajeno leta: 1962
adaptirano l. 2016

Nadstropje 4/4

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Center

Naselje: LJ-Center

EI: Ni podatka


Cena: 550,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju
34,1 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 1962, adaptirano l. 2016, 4/4 nad., oddamo. Cena: 550,00 EUR/mes

Dodaten opis

Na res odlični lokaciji v bližini središča mesta in rekreacijskih površin, se v četrtem nadstropju nahaja prostorno in popolnoma obnovljeno enosobno stanovanje.

Stanovanje je na res odlični lokaciji, v neposredni bližini mesta, obdano z zelenimi površinami. Možnost za rekreacijo nudita Rožnik in park Tivoli. V bližini je vsa potrebna infrastruktura. Parkiranje je možno za zapornico.

Stanovanje je svetlo,prostorno, z zelo odprtim in funkcionalnim tlorisom. Je popolnoma opremljeno s kakovostnim pohištvom izdelanim po meri in vgrajenimi kvalitetnimi materiali. Zamenjana so bila tudi okna z roletami, komarniki in žaluzijami.

Stanovanje ima res uporaben in odprt tloris, ki obsega sodobno obnovljeno kopalnico s talnim ogrevanjem in tušem, prostorno kuhinjo, večjo sobo in večji prostor ob vhodu, ki lahko služi različnim namenom.

Ogrevanje je urejeno na toplovod. Vgrajena je klimatska naprava. Objekt ima dvigalo.

Stanovanju pripada klet,uporaba kolesarnice in večje terase na strehi objekta, prav tako skupna uporaba pralnice in sušilnice.

Stanovanje je odlična izbira za vse, ki iščete dom, kjer so bili uporabljeni kakovostni materiali in oprema. Neposredna bližina potrebne infrastrukture , rekreacijskih objektov in zelenih površin pa bo pomembna tako za družinico, kot tudi za športne navdušence.

Vselitev je možna takoj, lahko tudi za daljše obdobje. 

Pogoj lastnika je plačilo dvomesečne varščine.

Najemodajalec pogojuje sklenitev najema z delitvijo plačila provizije za posredovanje v višini dveh mesečnih najemnin +DDV na način, da najemnik plača eno (polovico) omenjene obveznosti , to je znesek enomesečne končne dogovorjene najemnine +22% DDV.

Vljudno vabljeni na ogled, saj je stanovanje res vredno ogleda.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje