NOTRANJE GORICE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 320 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1997

Nadstropje K+P+1

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Notranje Gorice

EI: D: od 60 do 105 kWh/m2a


Cena: 259.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
320 m2, samostojna, zgrajena l. 1997, 624 m2 zemljišča, K+P+1, prodamo. Cena: 259.000,00 EUR

Dodaten opis

V mirnem in urejenem naselju, na robu Ljubljanskega barja, v neposredni bljižini Ljubljane, v naselju Notranje Gorice, prodamo prostorno hišo, ki je lahko tudi dvostanovanjska. Hiša je bila zgrajena leta 1997 in obsega 320m2 bivalne površine, na parceli v izmeri 624m2 z urejeno okolico. Možen je tudi nakup sosednjega zemljišča v izmeri 664m2.

Lokacija je odlična, saj je v neposrednji bljižini vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, pošta, LPP 6b, železniška postaja, športno rekreacijski park,...). Hiter dostop je mogoč do avtocestnega obroča. 

Soseska je mirna in urejena, ter nudi veliko možnosti aktivnega preživljanja prostega časa.

Hiša je medetažna in delno podkletena. V podkletenem delu je kurilnica, pralnica in dve sobi. Sledi pritlični del in nadstropje. V medetažnem delu je enosobno stanovanje s samostojnim vhodom.

Prostori so odprti, zračni, funkcionalno razporejeni z veliko svetlobe. Tlorisi omogočajo eno večje ali dve veliki samostojni stanovanji.

Hišo odlikuje kvalitetna klasična gradnja z zidaki, saj so lastniki namenili veliko pozornost kakovostnim, zanesljivim materialom, ki omogočajo varčno in udobno bivanje.

Zaradi funkcionalne in odlične razporeditve prostorov je hiša primerna za veččlansko družino, ali sobivanje dveh generacij, s samostojnima ali skupnim vhodom.

Hiša potrebuje zaključni sloj fasade, v zgradbi pa keramiko in ostale talne obloge. Ogrevanje je na kurilno olje. Na hiši je priključek za mestni plin, optiko, priklopljena je na kanalizacijo. V spodnjem nadstropju je lončen kamin in izdelana kopalnica.

ZK stanje je urejeno, prav tako je nepremičnina prosta bremen.

Hiša je res vredna ogleda.

Vljudno vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje