NOVIGRAD, CA 4, 5 KM IZVEN - Oddaja, Vikend Bivalen

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 31 m2

Vrsta: Vikend

Tip: Bivalen

zgrajeno leta: 1980

Nadstropje P+1

 

 

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Novigrad

EI: EI v izdelavi


Cena: 300,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju
31 m2, bivalen, zgrajen l. 1980, 316 m2 zemljišča, P+1, V mirni, prikupni istrski vasici ca 4,5 od središča Novigrada, oddamo manjšo končno vrstno hišo z pripadajočo travnato parcelo, ki jo obroblja drevje. Lokacija je idealna za ljudi, ki se želijo malce odmakniti od glavnih turističnih con, in družine z otroki. Na zelenici lahko uredite igrišče s trampolinom in bazenom za mladež, priredite piknik za prijatelje ali preprosto uživate v zasebnosti udobnega ležalnika. Najbližje plaže (Dajla, Karigador) so oddaljene le nekaj minut vožnje s kolesom, oddamo. Cena: 300,00 EUR/mes

Dodaten opis

Notranjost hiše nudi osnovno udobje; v pritljičju sta kuhinja z bivalnim prostorom in sanitarije, v etaži spalni del. Pred vhodom je urejena še letna kuhinja, ki se nadaljuje v prijetno senčno, tlakovano teraso. Prostori so ogrevani z električnimi radiatorji.

Hiša je vseljiva takoj in je na voljo za dobo 11 mesecev z možnostjo podaljšanja najemnega razmerja. V primeru predplačila  (letno, polletno) je možen dogovor o višini najemnine. Poleg najemnine je najemnik dolžan plačevati tudi stroške porabe energentov in sprotnega vzdrževanja. Ob podpisu najemne pogodbe mora deponirati varščino v višini ene mesečne najemnine.

STROŠKI POSREDOVANJA

Najemniku ob sklenitvi pogodbe računamo stroške posredovanja v višini 400 EUR + 22% DDV.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 041/519-029
Email: info@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje