PODKOREN - Oddaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 65 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1930
adaptirano l. 2018

Nadstropje P+M

 

 

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Jesenice

Naselje: Podkoren

EI: EI v izdelavi


Cena: 350,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju
65 m2, samostojna, zgrajena l. 1930, adaptirana l. 2018, 364 m2 zemljišča, P+M, izjemni poziciji s pogledom na legendarno podkorensko smučišče in impozantne okoliške dvatisočake oddamo manjšo počitniško hiško, sezidano in opremljeno v tipičnem gorenjskem slogu. Vikend v objemu gozdov zgornje savske doline predstavlja optimalno izhodišče za ljubitelje zimskih in letnih aktivnosti v naravi, kot tudi zavetje za vse tiste, ki se želijo zgolj odmakniti od mestnega ali poslovnega vrveža in napolniti baterije, oddamo. Cena: 350,00 EUR/mes

Dodaten opis

Hiša je razdeljena na dve etaži, ki ju povezujejo udobne lesene stopnice. Spodnja obsega dnevno bivalni prostor s kuhinjsko nišo ter ločene sanitarije, zgornja je namenjega nočnemu počitku in ima eno večjo in eno manjšo prehodno sobo. Vse prostore odlikujejo velika, posebej oblikovana lesena okna,  ogrevani so z panelnimi radiatorji, v osrednjem prostoru je tudi nova peč na trda goriva (drva).

V prizidku, katerega streha služi kot terasa, se nahaja 12 m velika shramba. Dostop do parcele je asfaltiran.

Hiša je vseljiva takoj in je na voljo za dobo 11 mesecev z možnostjo podaljšanja najemnega razmerja. V primeru predplačila je možen dogovor o višini najemnine. Poleg najemnine je najemnik dolžan plačevati tudi stroške porabe energentov in sprotnega vzdrževanja. Ob podpisu najemne pogodbe mora deponirati varščino v višini ene mesečne najemnine.

STROŠKI POSREDOVANJA

Najemniku ob sklenitvi pogodbe računamo stroške posredovanja v višini 400 EUR + 22% DDV.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 041/519-029
Email: info@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje