ROŽNA DOLINA - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 90 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1943

Nadstropje M/2

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: Rožna dolina

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 310.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
90 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1943, M/2 nad., prodamo. Cena: 310.000,00 EUR

Dodaten opis

V enem najlepših predelov Ljubljane, se v mirni soseski  v Rožni dolini, na res odlični lokaciji v bližini središča mesta in rekreacijskih površin, nahaja stanovanje, v skupni izmeri 89,90 m².

Stanovanje se nahaja v mansardi prenovljene stavbe z upravnikom, ki je bila zgrajena leta 1943. Nudi čudovit razgled na Ljubljanski grad, Polhograjsko hribovje in okolico. Stanovanje je ravno prav odmaknjeno od mestnega vrveža, a še vedno v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, ki omogoča, da za opravke ne potrebujemo prav pogosto uporabo lastnega prevoznega sredstva. Trgovina, šola, pošta, zdravstvene ustanove, postajališča mestnega prometa …. Vse je v neposredni bližini.

Stanovanje odlikuje funkcionalen tloris, ki omogoča res prijetno bivanje. Stanovanje je svetlo, deluje zelo zračno in odprto. Stanovanju pripada lastniška garaža in dodatno parkirno mesto, klet v izmeri 2.50 m² in skupni vrt.

Ob vstopu v stanovanje  nas pričaka večji prostor, ki nudi veliko možnosti. Trenutno je to delovni kotiček in kotiček za branje. Nadaljuje se v spalnico in res veliko otroško sobo, ki jo je možno spremeniti v dve manjši. Na drugi stani stanovanja je shramba, kopalnica s tušem, dnevno bivalni del z jedilnico in kuhinja.

Stanovanje resnično omogoča veliko možnosti za prijeten dom, neposredna bližina potrebne infrastrukture in rekreacijskih objektov ter zelenih površin, pa bo še posebej popolna za športne navdušence, saj možnost rekreacije nudita Rožnik in Tivoli v neposredni bližini.

Stanovanje je brez bremen.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin.

Stanovanje je res vredno ogleda.

Vjudno vabljeni na ogled!


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje