ČREŠNJICE - Prodaja, Vikend Bivalen

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 87 m2

Vrsta: Vikend

Tip: Bivalen

zgrajeno leta: 1975
adaptirano l. 2005

Nadstropje K+P+M

 

 

Regija: Dolenjska

Upravna enota: Novo mesto

Naselje: Črešnjice

EI: Ni podatka


Cena: 138.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
87 m², bivalen, zgrajen l. 1975, adaptiran l. 2005, 1.051 m² zemljišča, K+P+M, prodamo. Cena: 138.000,00 EUR

Dodaten opis

V neposredni bližini Novega mesta, se na čudoviti mirni lokaciji obkroženi z neokrnjeno naravo in vinogradi, v kraju Črešnjice  nahaja zidanica s pripadajočima zemljiščema, v skupni izmeri 1.051 m². Objekt je vzdrževan, nudi vse udobje, ki ga pričakujemo, z vso potrebno dokumentacijo in res primeren za bivanje. Zemljišče je z rahlim naklonom, na delu je zasajenih 300 trt.

Prepriča nas s čudovitimi razgledi in okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v neokrnjeni naravi in vsem aktivnim ustvarja občutek dinamike. Tako omogoča neskončno možnosti kvalitetnega bivanja in preživljanja prostega časa.

Lokacija je odlično izhodišče za ljubitelje narave, rekreacije in bivanja v sožitju z naravo. Omogoča bivanje in oddih, večjo kvaliteto življenja in umik od vsakodnevnega vrveža.

Res nam ponuja ogromno prednosti. Od tega, da nas prebudi živahno petje ptic, vonj po gozdu, istočasno pa mir in tišina. Velika prednost je tudi v zimskem času in času temperaturne inverzije, saj megle skorajda ni. Čist zrak skozi celo leto, z obilico sonca tudi v zimskem času. Ob vročih poletnih dneh, pa kvalitetno spanje in bivanje nudita svežina in prijeten hlad.

V okolici je vsa potrebna infrastruktura, do Novega mesta je potrebnih le dobrih 5 minut.

Prvotni objekt je iz leta 1975, v letu 2005 je bil dograjen večji novejši del,s skupno neto tlorisno površino v izmeri 89,6m². V kletnem delu je družabna soba, klet, wc, shramba in CTC peč. Bivalni del sestavlja kuhinja z jedilnico in dnevno bivalnim delom z veliko steklenih površin, ki nam omogočajo res čudovite razglede in nam pričarajo nepozabne trenutke. Tu je še kopalnica s talnim ogrevanjem, manjša pralnica in soba. V zgornjem nadstropju sta dve spalnici z vecejem. Objekt ima vodovod, elektriko, centralno ogrevanje na olje, dve klimatski napravi, malo čistilno napravo, dve parkirišči, obnovljeno streho in fasado. Pred zidanico je nadstrešek, za dnevno preživljanje prostega časa. Vse je urejeno in vzdrževano.

Trenutno je dejanska raba objekta zidanica, ki zaradi urejene dokumentacije omogoča spremembo.

Zemljišče z zidanico resnično dopušča različne možnosti.  Primerno je za vse, ki se želijo občasno ali vsakodnevno umakniti dnevnemu vrvežu.

Objekt ima vso potrebno dokumentacijo.

Zemljiškoknjižno urejeno.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin.

Kupec ne plača agencijske provizije.

Zemljišče z zidanico je res vredno ogleda, zato vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje