ČREŠNJICE - Prodaja, Vikend Bivalen

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 85 m2

Vrsta: Vikend

Tip: Bivalen

zgrajeno leta: 1975

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: Dolenjska

Upravna enota: Novo mesto

Naselje: Črešnjice

EI: EI v izdelavi


Cena: 85.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
85 m², bivalen, zgrajen l. 1975, 761 m² zemljišča, prodamo. Cena: 85.000,00 EUR

Dodaten opis

Na čudoviti mirni lokaciji, obkroženi z neokrnjeno naravo, v osrčju Trške Gore, se v kraju Črešnjice prodaja zidanica, ki je lahko tudi bivalna, saj nudi ves potreben konfort, ki smo ga danes vajeni. Od Novega mesta je oddaljena le nekaj minut vožnje.

Nahaja se na čudoviti sončni, razgledni lokaciji. Pogled seže do Krškega, Brežic,Otočca in na drugi strani do Trdinovega vrha. Lokacija je odlično izhodišče za ljubitelje narave in rekreacije. Namenjena je vsem tistim, ki gojijo ljubezen do lastne pridelave vina.

Omogoča bivanje in oddih, večjo kvaliteto življenja in umik od vsakodnevnega vrveža za vse, ki cenijo prednosti naravnega okolja.

Hiša je bila zgrajena leta 1975 na zemljišču velikosti 761m². Ima cca 85m² stanovanjske površine, z veliko steklenih površin, ki nudijo res čudovite poglede v vseh letnih časih. Ima dve kopalnici, kuhinjo, čudovit svetel dnevno bivalni prostor z izhodom na balkon in dve sobi. Ima centralno ogrevanje na olje, vodovod, elektriko, v kopalnici talno ogrevanje. Tudi okolica je popolnoma urejena. Ob hiši sta dve parkirni mesti,dve terasi, vinska klet namenjena hrambi vina, kjer se temperatura nadzoruje s klimatsko napravo in družabni del kleti, ki je primeren za druženje.Zasajenih je približno 300 trt, kar je ravno dovolj, da se preizkusimo v lastni pridelavi vina.

Grajena je s kakovostnimi materiali, vzdrževana in urejena.

Zidanica resnično omogoča veliko možnosti za prijeten dom ali aktivno preživljanje prostega časa in dopušča možnosti posodobitve.

Obstaja možnost kreditiranja.

Lastnik prodajo hiše pogojuje s plačilom kupnine v dogovorjenem roku in plačila davka na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Nepremičnina je res vredna ogleda.

Vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje