DOBRUNJE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 360 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1994

Nadstropje P+1

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Moste-Polje

Naselje: Dobrunje

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 689.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
360 m², samostojna, zgrajena l. 1994, 1.022 m² zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 689.000,00 EUR

Dodaten opis

V neposredni bližini centra Ljubljane, v mirnem in urejenem naselju, prodamo poslovno stanovanjski objekt v skupni izmeri 360m². Hiša nam omogoča prijetno bivanje in uspešno poslovno dejavnost.

Ima odlično lokacijo, saj zelo dobre prometne povezave omogočajo hiter dostop do urbanega središča Ljubljane in le nekaj minut nas loči od AC obroča. V okolici je vsa potrebna infrastruktura.

Istočasno bližina neokrnjene narave omogoča nešteto možnosti za rekreacijo in zagotavlja večjo kvaliteto življenja.

Hiša se nahaja na zemljišču v izmeri 1.022m², ki je v celoti ograjeno. Sprednji del zemljišča je namenjen poslovni dejavnosti, zadnji del pa lastnikom zagotavlja večjo intimo in sprostitev.  Pri gradnji so bili uporabljeni najkvalitetnejši materiali. Grajena je bila na klasičen način.

V pritličju se nahajajo poslovni prostori. Trenutno mehanična delavnica, kateri sta namenjena dva ločena prostora. Višina stropa je 4,2 m, kar dopušča možnost popravila večjih in manjših vozil. Tu je še pisarna, WC, tuš , skladišče, kurilnica, družabna soba, hodnik in shramba. Kljub ločenim vhodom v stanovanjski ali poslovni del, je možen tudi notranji prehod iz poslovnega v stanovanjski del. Prostori so svetli, prostorni in ogrevani. Zagotavljajo maksimalne pogoje za uspešno delo. Pridobljena je vsa potrebna dokumentacija, ki omogočajo hiter začetek, ali nadaljevanje obrtne dejavnosti.

V zgornjem nadstropju je funkcionalno zasnovano stanovanje, ki ima ločen vhod in se razprostira na cca 180 m². Odlikuje ga odličen tloris. Je svetlo, zračno in prostorno stanovanje.  Ob vstopu v stanovanje nas pričaka velik dnevno bivalni del s kuhinjo, ki se nadaljuje na večjo teraso. V stanovanju je še spalnica, dve otroški sobi, kopalnica s tušem in banjo, ter ločen WC.

Ogrevanje je na pelete.

Na dvorišču je še manjši objekt, ki lahko služi različnim namenom.

Dvorišče je urejeno in omogoča parkiranje vsaj šestim avtomobilom.

Zadnji del zemljišča je namenjen sproščenemu preživljanju prostega časa in omogoča ravno dovolj zasebnosti. Tu se nahaja tudi manjša lesena brunarica v izmeri 24m², s kuhinjo, sobo. Ima tudi ogrevanje.

Tako objekt, kot okolica sta redno vzdrževana in zelo urejena.

Pridobljeni so vsi potrebni dokumenti. ZK je urejena in brez bremen.

Hiša nas prepriča z odlično lokacijo, kvalitetno gradnjo, odličnimi pogoji za opravljanje poslovne dejavnosti in nenazadnje z možnostjo kvalitetnega bivanja.

Je odlična priložnost za vse, ki se lahko takoj začnejo ukvarjati s poslom, istočasno pa si rešijo tudi stanovanjsko situacijo.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin.

Vljudno vabljeni na ogled. 


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje