KAMNIK POD KRIMOM - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 122.5 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2018

Nadstropje P+M

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Kamnik pod Krimom

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 166.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
122,5 m², samostojna, zgrajena l. 2018, 469 m² zemljišča, P+M, prodamo. Cena: 166.000,00 EUR

Dodaten opis

Za vse ljubitelje narave se ponuja priložnost nakupa hiše v Kamniku pod Krimom, v občini Brezovica. Hiša je zgrajena do tretje gradbene faze in se nahaja na zemljišču v izmeri 469 m².

Prepriča nas med drugim tudi s čudovito okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v naravi in hitrega dostopa do Ljubljane. Je odlično izhodišče za ljubitelje narave, rekreacije, saj lokacija združuje prednosti bivanja v neokrnjeni naravi in vsem aktivnim ustvarja občutek dinamike, razgibanosti in omogoča neskončno možnosti preživljanja prostega časa. Omogoča bivanje in oddih, posledično večjo kvaliteto življenja in umik ob mestnega vrveža.

V okolici je vsa potrebna infrastruktura.

Zemljišče je dostopno po javni cesti. Hiša ima pritličje in mansardo v izmeri 122 m². Prostori so zelo funkcionalno zasnovani, svetli in prostorni.  Ker je hiša v gradbeni fazi  dopušča veliko možnosti za spremembe in prilagoditve svojim potrebam z minimalnimi stroški. Gradnja je klasična. Uporabljeni so res kvalitetni materiali. Čeprav je hiša v gradbeni fazi, že sedaj ob vstopu v objekt dobiš občutek domačnosti. Delno je urejena tudi okolica. V pritličju je prostoren vhod, wc, soba in  kuhinja z dnevno bivalnim delom. Stopnice so betonske in nas pripeljejo v nadstropje, kjer je večja kopalnica, ter štiri prostorne in svetle sobe. Priklop na kanalizacijo je že narejen.

Bivalni prostori bodo omogočili prostorno domovanje  za veččlansko družino. Hiša resnično omogoča veliko možnosti za prijeten dom in kvalitetno bivanje.

Hiša ima gradbeno dovoljenje in je prosta bremen.

Lastnik prodajo hiše pogojuje s plačilom kupnine v dogovorjenem roku in plačila davka na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Hiša je res vredna ogleda.

Vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje