KRVAVA PEČ - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 80 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1700

Nadstropje P+M

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Krvava Peč

EI: Ni podatka


Cena: 68.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
80 m², samostojna, zgrajena l. 1700, 779 m² zemljišča, P+M, prodamo. Cena: 68.000,00 EUR

Dodaten opis

V neokrnjeni naravi, a vseeno ne predaleč stran od vsakodnevnega vrveža, se v idilični vasici Krvava Peč v občini Velike Lašče nahaja hiška s pripadajočim zemljiščem, ki je potrebna obnove.

Prepriča nas s čudovito okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v naravi in hitrega dostopa do Ljubljane ali Velikih Lašč. 

Lokacija je odlično izhodišče za ljubitelje narave, rekreacije. Omogoča nam bivanje in oddih, večjo kvalineto življenja in omogoča umik od vsakodnevnega vrveža. Je odlična kombinacija za vse, ki cenijo prednosti naravnega okolja.

Nahaja se na dveh zemljiščih, ki v skupni izmeri merita 779 m². Na enem od zemljišč se nahaja hiša, ki je potrebna obnove, saj je bila zgrajena leta 1700. Na drugem zemljišču je trenutno večji skedenj.

V hiši so vgrajena nova plastična okna. Trenutno ima odklopljeno elektriko. Hiša resnično omogoča veliko možnosti za prijeten dom in dopušča možnosti posodobitve.

Je res odlična kombinacija za vse, ki cenijo prednosti naravnega okolja. Čist zrak skozi celo leto in obilico sonca tudi v zimskem času.

Hiška je prosta bremen.

Lastnik prodajo hiše pogojuje s plačilom kupnine v dogovorjenem roku in plačila davka na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Hiška je res vredna ogleda.

Vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje