LJ. ŠIŠKA, NASPROTI TIVOLIJA - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 99.6 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1930

Nadstropje VP/1

 

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: LJ-Šiška

EI: EI v izdelavi


Cena: 220.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
99,6 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1930, VP/1 nad., V klasično grajeni meščanski vili z vrtom prodamo komfortno stanovanje z izjemnim potencialom in raznolikimi možnostmi preureditve. je odlično izhodišče za vse, ki si želijo v svoj bodoči dom vnesti več osebnega sloga, kot ga dopuščajo standardna blokovska stanovanja. Hiša je postavljena v mirno stanovanjsko sosesko, ki se pospešeno posodablja in ureja. Od tu je le nekaj korakov do največjega mestnega parka Tivoli, oaze zelenja in miru, prodamo. Cena: 220.000,00 EUR

Dodaten opis

PODROBNEJŠI OPIS

Stanovanje ima 88,5 m² uporabnih površin - 2 sobi, velika bivalna kuhinja s shrambo, ločene sanitarije, 5,4 m² kleti in 5,7 m² balkona. Tloris je podrobneje predstavljen v priponki.

Odlika vseh prostorov so visoki stropi, ki dvignejo volumen povečajo občutek zračnosti.

V stavbi je šest stanovanj, od katerih vsakemu pripada sorazmerni delež skupnih površin - hodniki, podstrešje in dvorišče, kjer je možno parkiranje.

Stanovanja je prazno oseb in stvari, kar za kupca predstavlja dodatno prednost, saj je prevzem možen takoj po izplačilu kupnine.

Etažna lastnina in vpis v zemljiško knjigo sta urejena, nepremičnina je prosta vseh bremen.

PLAČILNI POGOJI

Prodajalec sklenitev pogodbe pogojuje s prenosom obveznosti plačila 2% davka na promet nepremičnin na kupca. Stroške agencijskega posredovanja v celoti nosi prodajalec, prav tako stroške overitve pogodbe.


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 041/519-029
Email: info@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje