NOVIGRAD, CA 4, 5 KM IZVEN - Oddaja, Vikend Bivalen

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 31 m2

Vrsta: Vikend

Tip: Bivalen

adaptirano leta: 2010

Nadstropje P+1

 

 

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Novigrad

EI: EI v izdelavi


Cena: 300,00 EUR/mesec
Natisni Priporoči prijatelju
31 m2, bivalen, adaptiran l. 2010, 316 m2 zemljišča, P+1, V mirni, prikupni istrski vasici oddamo manjšo končno vrstno hišo z pripadajočo travnato parcelo, ki jo obroblja drevje. Lokacija je idealna za ljudi, ki se želijo malce odmakniti od glavnih turističnih con. Na zelenici lahko uredite igrišče s trampolinom in bazenom, priredite piknik za prijatelje ali preprosto uživate v zasebnosti udobnega ležalnika. Najbližje plaže (Dajla, Karigador) so oddaljene le nekaj minut vožnje. Skozi vas pelje označena kolesarska pot, del mreže Istrabike, oddamo. Cena: 300,00 EUR/mes

Dodaten opis

Notranjost hiše nudi vse potrebno osnovno udobje; v pritljičju je kuhinja (štedilnik, hladilnik, pralni stroj) z jedilno mizo in sanitarije, v mansardi spalni del in TV kotiček. Na tlakovani pokriti terasi pred vhodom stoji kamnita miza, poleg je prostor za t.i. letno kuhinjo oz. žar in pipa z vodo.

Prostori so ogrevani z električnimi radiatorji, sanitarna voda na električni bojler.

Hiša je vseljiva takoj in je na voljo za dobo 11 mesecev z možnostjo podaljšanja najemnega razmerja. V primeru predplačila  (letno, polletno) je možen dogovor o višini najemnine. Poleg najemnine je najemnik dolžan plačevati tudi stroške porabe energentov in sprotnega vzdrževanja. Ob podpisu najemne pogodbe mora deponirati varščino v višini ene mesečne najemnine.

STROŠKI POSREDOVANJA

Najemniku ob sklenitvi pogodbe računamo stroške posredovanja v višini 400 EUR + 22% DDV.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 041/519-029
Email: info@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje