ROB - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1465 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Rob

EI: Ni podatka


Cena: 76.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
1.465 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, prodamo. Cena: 76.000,00 EUR

Dodaten opis

V neposredni bližini Ljubljane, se na čudoviti mirni lokaciji obkroženi z neokrnjeno naravo, v kraju Rob,  nahaja zemljišče v izmeri 1.465 m. Zemljišče je v rahlem naklonu, ima dostop z javne ceste in vso potrebno infrastrukturo v bližini (voda, elektrika, optika). Z zemljišča se ponujajo čudoviti pogledi na okolico. Je sončna tudi v zimskem času, zračna, s šolo, vrtcem in trgovino v neposredni bližini.

Prepriča nas s čudovito okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v neokrnjeni naravi in vsem aktivnim ustvarja občutek dinamike. Tako omogoča neskončno možnosti kvalitetnega bivanja in preživljanja prostega časa.

Lokacija je odlično izhodišče za ljubitelje narave, rekreacije in bivanja v sožitju z naravo. Omogoča bivanje in oddih, večjo kvaliteto življenja in umik od vsakodnevnega vrveža.

Res nam ponuja ogromno prednosti. Od tega, da nas prebudi živahno petje ptic, vonj po gozdu, istočasno pa mir in tišina. Velika prednost je tudi v zimskem času in času temperaturne inverzije, saj megle skorajda ni. Čist zrak skozi celo leto, z obilico sonca tudi v zimskem času. Ob vročih poletnih dneh, pa kvalitetno spanje in bivanje nudita svežina in prijeten hlad.  

Zemljišče resnično dopušča različne možnosti.  Primerno je za vse, ki se želijo občasno ali vsakodnevno umakniti dnevnemu vrvežu. Do centra Ljubljane potrebujete le slabih 30 minut.

Zemljiškoknjižno urejeno.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin.

Kupec ne plača agencijske provizije.

Zemljišče je res vredno ogleda, zato vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje