SELO PRI ROBU - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 2341 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Selo pri Robu

EI: Ni podatka


Cena: 28.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
2.341 m², zazidljiva, prodamo. Cena: 28.000,00 EUR

Dodaten opis

V kraju Selo pri Robu v občini Velike Lašče, se na čudoviti mirni lokaciji obkroženi z neokrnjeno naravo, nahajata  zemljišči, v skupni izmeri 2.341m². Zemljišči sta delno zazidljivi. Zazidljivi del zemljišča je v izmeri cca. 1000 m², ostalo je kmetijsko zemljišče.

Prepriča nas s čudovito okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v neokrnjeni naravi in vsem aktivnim ustvarja občutek dinamike. Tako omogoča neskončno možnosti kvalitetnega bivanja in preživljanja prostega časa.

Lokacija je odlično izhodišče za ljubitelje narave, rekreacije in bivanja v sožitju z naravo. Omogoča bivanje in oddih, večjo kvaliteto življenja in umik od vsakodnevnega vrveža.

Res nam ponuja ogromno prednosti. Od tega, da nas prebudi živahno petje ptic, vonj po gozdu, istočasno pa mir in tišina. Velika prednost je tudi v zimskem času in času temperaturne inverzije, saj megle skorajda ni. Čist zrak skozi celo leto z obilico sonca tudi v zimskem času. Ob vročih poletnih dneh, pa kvalitetno spanje in bivanje nudita svežina in prijeten hlad.

Zemljišče je ravno, zelo sončno, s čudovitim razgledom vse do Snežnika z oklolico.

V neposredni bližini  je vsa potrebna infrastruktura (voda, elektrika, optika). Dostop je z javne ceste. Je sorazmerno blizu urbanega dela Ljubljane, v neposredni bližini Blok in dobro izhodišče do obale.

Zemljišče resnično omogoča veliko možnosti za prijeten dom. Primerno je za vse, ki si želijo občasno ali vsakodnevno umakniti dnevnemu vrvežu.

Zemljiškoknjižno urejeno.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin.

Kupec ne plača agencijske provizije.

Zemljišče je res vredno ogleda, zato vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje