ŠKRILJE - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1193 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Škrilje

EI:


Cena: 65,00 EUR/m2
Natisni Priporoči prijatelju
1.193 m², zazidljiva, prodamo. Cena: 65,00 EUR/m²

Dodaten opis

Na prelepi sončni lokaciji, se med travniki, nedaleč stran od Ljubljane nahaja parcela na robu manjšega naselja Škrilje nad Igom. 

Prednost zazidljive parcele, ki se nahaja v naravi, a še vedno blizu mesta je neokrnjena narava, sonce v zimskem času, čudovit razgled na okoliško hribovje, v daljavi pa se ti pogled ustavi na Kamniških Alpah. 

Lokacija omogoča vrhunsko kvaliteto bivanja in nudi vso potrebno infrastrukturo in povezavo s svetom, a je še vedno stran od mestnega vrveža. 

Parcela nudi sonce ves dan, tudi v zimskem času, ter potreben mir in čudovit pogled na okolico. Človek dobi občutek,da so sanje, saj te tudi v zimskih dneh prebudijo sončni žarki, čist zrak razvaja skozi celo leto, ob vročih poletnih dneh pa ugodna nadmorska višina omogoča kvalitetno spanje in bivanje in nudi svežino in prijeten hlad.

Parcela na nekoliko nagnjenem terenu ustvarja občutek razgibanosti, dinamike in omogoča vrsto arhitekturnih možnosti. Dostop na parcelo je iz urejene poti tudi v zimskem času. Do parcele so speljani vsi komunalni priključki.

Mirna, sončna parcela s čudovitim razgledom, z obilo sonca predstavlja odlično kombinacijo za vse, ki cenijo prednosti bivanja v naravi in istočasno neposredne bližine mesta.

ZK je urejena, prosta bremen.

Lastnik prodajo zemljišča pogojuje s plačilom kupnine v dogovorjenem roku in plačila davka na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene.

Parcela je res vredna ogleda.

Vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje