ZAPOTOK - Prodaja, Posest Zazidljiva

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 1033 m2

Vrsta: Posest

Tip: Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

 

 

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Zapotok

EI: Ni podatka


Cena: 118.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
1.033 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, prodamo. Cena: 118.000,00 EUR

Dodaten opis

V neposredni bližini Ljubljane, se na čudoviti mirni lokaciji obkroženi z neokrnjeno naravo, v kraju Zapotok,  nahajata  zemljišči v skupni izmeri 1.033 m² . Na zemljišču je manjša lesena hiška in zgrajen kletni del hiše z gaberiti  v izmeri 9 krat 6 m. Pridobljeno je gradbeno dovoljenje s projektom. Na zemljišču je voda, elektrika in optika sta v neposredni bližini.  Z zemljišča se ponujajo čudoviti pogledi na okolico.  Zemljišče  je urejeno, zračno in zelo sončno.  

Prepriča nas s čudovito okolico, saj lokacija združuje prednosti bivanja v neokrnjeni naravi in vsem aktivnim ustvarja občutek dinamike. Tako omogoča neskončno možnosti kvalitetnega bivanja in preživljanja prostega časa.

Lokacija je odlično izhodišče za ljubitelje narave, rekreacije in bivanja v sožitju z naravo. Omogoča bivanje in oddih, večjo kvaliteto življenja in umik od vsakodnevnega vrveža.

Res nam ponuja ogromno prednosti. Od tega, da nas prebudi živahno petje ptic, vonj po gozdu, istočasno pa mir in tišina. Velika prednost je tudi v zimskem času in času temperaturne inverzije, saj megle skorajda ni. Čist zrak skozi celo leto, z obilico sonca tudi v zimskem času. Ob vročih poletnih dneh, pa kvalitetno spanje in bivanje nudita svežina in prijeten hlad.

V okolici je vsa potrebna infrastruktura. V bližini je avtobusna postaja, kamor se lahko pripeljemo z urbano. Za šoloobvezne otroke je organiziran šolski prevoz. Tudi vrtec je v bližini.

Zemljišče z začetno gradnjo resnično dopušča različne možnosti.  Primerno je za vse, ki se želijo občasno ali vsakodnevno umakniti dnevnemu vrvežu.

 Za hišo je izdano gradbeno dovoljenje.

Zemljiškoknjižno urejeno.

Ponudbeni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin.

Kupec ne plača agencijske provizije.

Zemljišče z začetno gradnjo je res vredno ogleda, zato vljudno vabljeni na ogled.


Kontakt

Prodajalec: Dajč in Dajč d.o.o.
Naslov: Celovška cesta 264, 1000 Ljubljana
GSM: 031/655-728 - Bojana Zajc
Email: bojana.zajc@dajc-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje